Om Mediaboost

Om Mediaboost

 

Lidt historie

Oprindeligt var Mediaboost et kommunikationsbureau med fokus på PR, pressestrategier og kurser indenfor PR og pressehåndtering.

Men allerede i løbet af ganske få måneder begyndte vore kunder at efterspørge muligheden for at få al deres markedsføring og kommunikation samlet hos os – og på grund af dette behov blev vores grafiske afdeling født.

I dag er vi det, man populært kalder et full service reklamebureau – med rødder i både den grafiske og den journalistiske verden. Vore medarbejdere er kompetente, dygtige folk med enten journalistisk eller grafisk baggrund. For vore kunder betyder det, at de altid kan være sikre på at få kompetent rådgivning og vejledning – uanset om vi taler om det skrevne ord eller den kreative streg.

Mediaboost har base i Vejle, men vore kunder kommer fra hele Jylland og Fyn. Vi lægger vægt på at være originale, opsigtvækkende og overraskende, når det handler om at skaffe vore kunder den opmærksomhed, de har brug for.

Al markedsføring, reklame og kommunikation handler om at få opmærksomhed og om få sit budskab ud.

Nogle gange er den bedste måde at få den ønskede attention på at annoncere eller få udfærdiget tryksager. Andre gange opnås målet bedst via omtale i aviser, radio og tv. For nogle virksomheder er der brug for langsigtede strategier, for andre er de kortsigtede af slagsen nok. Nogle har brug for direct marketing, mens atter andre har mest gavn af bredspektret branding.

Uanset hvor din virksomhed hører hjemme – og hvilket mål I har – så hjælper vi jer gerne med at få opmærksomhed og få ”hul” igennem til målgruppen.

 

Meet the team